Ενημέρωση για Παραδόσεις Online Παραγγελιών

Η biketoys.gr είναι μόνο Διαδικτυακό κατάστημα, δεν υπάρχει χώρος παράδοσης παραλαβής ή έκθεσης. Η παραλαβή των προϊόντων πραγματοποιούνται μόνο με συνεργαζόμενες μεταφορικές ή courier. 

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται μόνο εντός των φυσικών ορίων της Ελλάδος μέσω της συνεργαζόμενης μεταφορικής εταιρείας (και των συνεργατών της) ή της συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών και ταξιδεύουν υπεύθυνη του πελάτη.


Τo κόστος αποστολής διαμορφώνεται ανάλογα με τον όγκο του, δηλαδή σύμφωνα με το αποτέλεσμα της ογκομέτρησης. 
Οι παραγγελίες αποστέλλονται Δευτέρα - Παρασκευή μέχρι τις 20:00 το απόγευμα ή την επόμενη εργάσιμη μέρα με την συνεργαζόμενη ΕΛΤΑ courier για μικρά σε όγκο δέματα και με συνεργαζόμενες μεταφορικές εταιρίες μόνο σε συγκεκριμένα προϊόντα (π.χ. Ποδήλατα), με προπληρωμή και η παραλαβή θα γίνεται από το πρακτορείο, εφόσον το προϊόν είναι ετοιμοπαράδοτο. Σε περίπτωση που δεν είναι ετοιμοπαράδοτο θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά ή με email για περαιτέρω ενημέρωση. 


1.  Αποστολή με Courier


Αποστέλλουμε μικρά σε όγκο δέματα. 

Ο χρόνος παράδοσης λόγω των έκτακτων συνθηκών που επικρατούν αυτή την στιγμή, για Παραδόσεις ELTA Courier (σε μικρά δέματα έως 50cm), είναι 2 έως 5 εργάσιμες ημέρες και σε περίπτωση απομακρυσμένων περιοχών / μικρών νησιών μπορεί και έως 8 εργάσιμες ημέρες. (Σε κάθε περίπτωση δεν αποκλείεται και παραπάνω καθυστέρηση, λόγω των συνθηκών).

Από την ΕLTA Courier θα γίνεται μόνο μια προσπάθεια παράδοσης. Σε περίπτωση αποτυχίας θα τοποθετούνται για παραλαβή μόνο από το πρακτορείο των Courier. Σε απομακρυσμένες - δύσβατες περιοχές ή νησιά η παραλαβή να γίνεται από το κατάστημα της Courier ανεξαρτήτου μεγέθους.

 

2. Πρακτορείο Μεταφορών

Αποστέλλουμε προϊόντα σε μεγάλο όγκο και βάρος, όπως: Παιδικά Αμαξάκια - Ποδήλατα - Ογκώδη Δέματα κ.α.


Δέματα με μεγάλο όγκο και βάρος στέλνονται με συνεργαζόμενες συμβατικές μεταφορικές, οι οποίες θα είναι υπεύθυνες για την παραλαβή των εμπορευμάτων και την παράδοση τους σε:

  • Αττική και Πάτρα: Παράδοση Πεζοδρομίου.

  • Στις Υπόλοιπες Περιοχές της Ελλάδας, θα αφορά κόστος αποστολής για παραλαβή από πρακτορείο, Παραλαβή παραγγελιών από το πλησιέστερο γραφείο της μεταφορικής στην Πόλη σας! (ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση που κάποιος πελάτης επιθυμεί να παραλάβει στη διεύθυνση του και όχι από το πρακτορείο μεταφορών μπορεί να συνεννοηθεί μόλις φτάσει το δέμα του με το συνεργαζόμενο πρακτορείο για την έξτρα χρέωση.)

Αποστολές για τους Νομούς Αιτωλοακαρνανίας, Πρεβέζης, Άρτας, Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων και Λευκάδας γίνονται κάθε Τρίτη και Πέμπτη και ισχύουν οι παραπάνω όροι.
 

Χρόνος Παράδοσης Μεταφορικών:

Ο χρόνος επεξεργασίας της παραγγελία σας από το κατάστημά μας είναι 1-2 εργάσιμες από την ημερομηνία πληρωμής του προϊόντος και μετά στέλνεται.

2-4 εργάσιμες ημέρες στον τομέα της Αττικής από την ημερομηνία αποστολής του προϊόντος με δυνατότητα παραλαβής του δέματος στην πόρτα σας (παράδοση πεζοδρομίου).

4-5 εργάσιμες ημέρες για χερσαίους προορισμούς από την ημερομηνία αποστολής του προϊόντος για παραλαβή από την έδρα του πρακτορείου μεταφορών της εκάστοτε περιοχής.

5 εργάσιμες ημέρες για νησιώτικους προορισμούς από την ημερομηνία αποστολής του προϊόντος για παραλαβή από την έδρα του πρακτορείου μεταφορών της εκάστοτε περιοχής.


Κατόπιν συνεννοήσεως μπορούμε να σας αποστείλουμε τα προϊόντα που αγοράσατε με μία μεταφορική εταιρία της επιλογής σας, καταβάλλοντας την αξία του προϊόντος τραπεζικά και έπειτα με συνεννόηση με την μεταφορική σας για την παραλαβή των δεμάτων από την αποθήκη μας και χρέωση των μεταφορικών κατά την παραλαβή στην μεταφορική σας.

Η biketoys επιλέγοντας αξιόπιστες μεταφορικές εταιρείες (πρακτορεία μεταφορών) αποστέλλει τα ογκώδη αντικείμενα που επιλέγετε στην πλησιέστερη μεταφορική της περιοχής σας με ασφάλεια και όσο δυνατόν χαμηλότερο κόστος για τον καταναλωτή. Η παράδοση γίνεται στην έδρα του πρακτορείου μεταφορών και όχι στην πόρτα σας. Οι χρόνοι παράδοσης ισχύουν μόνο από την ημερομηνία πληρωμής του προϊόντος. Παραδόσεις από τις Μεταφορικές γίνονται μόνο εργάσιμες ημέρες, Δευτέρα έως Παρασκευή.

Όλοι οι παραπάνω χρόνοι παράδοσης ισχύουν με απουσία ανωτέρας βίας, ακραίων καιρικών φαινομένων, απεργιών και σας ζητούμε κατανόηση. Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλη η ομάδα του biketoys καθώς και οι συνεργαζόμενες εταιρίες courier και μεταφορικές, καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλύτερη και γρήγορη εξυπηρέτησή σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί την ακύρωση της παραγγελίας από την στιγμή που έχει φύγει από το κατάστημά μας, τα έξοδα αποστολής και επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.