ΕΞ. ΠΕΛΑΤΩΝ: 2610643592 l ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 10:00 - 16:00

MONO ΓΙΑ ΤΗΛΕΦ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ 6906118885 l ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 10:00 - 16:00, ΣΑΒΒΑΤΟ: 10:00-15:00
🚨   ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 🚨  

Ο χρόνος αναμονής στις τηλεφωνικές κλήσεις έχει αυξηθεί και συνεπώς θα υπάρξουν καθυστερήσεις στην απάντηση των αιτημάτων σας.

Για πιο γρήγορη εξυπηρέτηση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και μέσω του email μας sales@biketoys, καθώς και μέσω των social (messenger, instagram).

Ενημέρωση για το χρόνο παράδοσης παραγγελιών ⇛

❤ B L A C K   F R I D A Y   W E E K ❤

Ενημέρωση για Παραδόσεις Online Παραγγελιών


Αγαπητοί πελάτες θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα συνεχίσει την λειτουργία του κανονικά με online παραγγελίες για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.

Επειδή η αναστολή λειτουργίας των καταστημάτων έχει επιφέρει σημαντική αύξηση των online παραγγελιών και σε συνδυασμό με την αυξημένη μεταφορική δραστηριότητα της χώρας μας, ενδέχεται ο χρόνος παράδοσης να είναι μεγαλύτερος του προσδοκώμενουκυρίως στις περιοχές της Αττικής. 

Αυτό συμβαίνει διότι όλες οι εταιρείες λειτουργούμε πλέον με μειωμένο προσωπικό.

Καθυστερήσεις θα υπάρξουν επίσης και από τις μεταφορικές (Ποδήλατα, Ηλ. αυτοκίνητα, ογκώδη δέματα). 

Ο χρόνος παράδοσης λόγω των έκτακτων συνθηκών που επικρατούν αυτή την στιγμή είναι 10 εργάσιμες ημέρες και σε περίπτωση απομακρυσμένων περιοχών / μικρών νησιών μπορεί και 13 εργάσιμες ημέρες. (Σε κάθε περίπτωση δεν αποκλείεται και παραπάνω καθυστέρηση, λόγω των συνθηκών).

Κατά την αποστολή της παραγγελία σας θα ενημερωθείτε με sms και email για τον αρ. Αποστολής για να μπορείτε να αναζητείτε ανά πάσα στιγμή την παραγγελία σας.

Σας παρακαλούμε να δείξετε υπομονή και κατανόηση για τις συνθήκες, που δημιουργούν αυτές τις καθυστερήσειςΣας διαβεβαιώνουμε ότι όλη η ομάδα του biketoys καθώς και οι συνεργαζόμενες εταιρίες courier παρ' όλη την εξαιρετικά πρωτόγνωρη κατάσταση που όλοι βιώνουμε, καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.Σημείωση Για Παραδόσεις ELTA Courier (σε μικρά δέματα έως 50cm)
:


Παραδόσεις από την ELTA Courier γίνονται μόνο εργάσιμες ημέρες, Δευτέρα έως Παρασκευή. 

Λόγω των έκτακτων συνθηκών που επικρατούν, οι παραδόσεις των μικρών δεμάτων στο χώρο σας, θα γίνεται μόνο μια φορά από την ELTA Courier. Στην περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η παράδοση της παραγγελίας σας ο Courier θα σας αφήσει ένα σημείωμα για τον τρόπο παραλαβής και επικοινωνίας με το υποκατάστημα της.

Εάν η διεύθυνση του παραλήπτη είναι λανθασμένη ή χαρακτηρίζεται από την εταιρία ELTA Courier, ως «Δυσπρόσιτη Περιοχή» καθώς και αν το δέμα σας είναι ογκώδες το δέμα παραμένει για διάστημα 8 ημερών στο κοντινότερο κατάστημα την ELTA Courier και ο παραλήπτης ενημερώνεται με γραπτό μήνυμα για την παραλαβή του ειδάλλως επιστρέφει πίσω το δέμα.


Σημείωση για Παραδόσεις Μεταφορικών (Για ογκώδη δέματα, Ποδήλατα, Ηλ. Αυτοκίνητα):


Παραδόσεις από τις Μεταφορικές γίνονται μόνο εργάσιμες ημέρες, Δευτέρα έως Παρασκευή.

Αττική και Πάτρα: Παράδοση Πεζοδρομίου.

Στις Υπόλοιπες Περιοχές της Ελλάδας, θα αφορά κόστος αποστολής για παραλαβή από πρακτορείο.


Ο χρόνος παράδοσης λόγω των έκτακτων συνθηκών που επικρατούν αυτή την στιγμή είναι 5-7 εργάσιμες ημέρες και σε περίπτωση απομακρυσμένων περιοχών / μικρών νησιών μπορεί και 10 ημέρες. (Σε κάθε περίπτωση δεν αποκλείεται και παραπάνω καθυστέρηση, λόγω των συνθηκών)

Κατά την αποστολή της παραγγελία σας θα ενημερωθείτε με sms και email για τον αρ. Αποστολής για να μπορείτε να αναζητείτε ανά πάσα στιγμή την παραγγελία σας.

Σας παρακαλούμε να δείξετε υπομονή και κατανόηση για τις συνθήκες, που δημιουργούν αυτές τις καθυστερήσειςΣας διαβεβαιώνουμε ότι όλη η ομάδα του biketoys καθώς και οι συνεργαζόμενες εταιρίες courier παρ' όλη την εξαιρετικά πρωτόγνωρη κατάσταση που όλοι βιώνουμε, καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

 

 

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για αυτό.


Με εκτίμηση, 
Όλη η ομάδα του biketoys