Όροι Επιστροφής Προϊόντων και Εγγυήσεων

ΟΡΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Οι όροι και οι προϋποθέσεις που περιγράφονται σε αυτή την πολιτική ισχύουν για όλα τα προϊόντα που αγοράζονται από το ηλεκτρονικό κατάστημα Saray E.E  μέσα από το διαδίκτυο στον ιστότοπου biketoys.gr 

Η υπαναχώρηση είναι το δικαίωμα σύμφωνα με το οποίο ο καταναλωτής έχει στη διάθεσή του προθεσμία 14 ημερολογιακών ημερών για να επιστρέψει το προϊόν που αγόρασε, για οποιονδήποτε λόγο, ακόμα και αναίτια, και να ζητήσει αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων. Η προθεσμία αυτή ισχύει σε όλα τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. .

Θέλουμε να είστε πάντα χαρούμενοι για τις αγορές σας και ακολουθούμε μια ευέλικτη πολιτική επιστροφών, σύμφωνα πάντα με την υπάρχουσα νομοθεσία αλλά και τους όρους των εταιρειών/κατασκευαστών των προϊόντων που εμπορευόμαστε. Είτε παραλάβατε κάποιο ελαττωματικό προϊόν, είτε έγινε κάποιο λάθος στην παραγγελία σας είτε δεν σας ικανοποιεί η αγορά που κάνατε, μπορείτε να ζητήσετε την αντικατάστασή του, αρκεί να πληρούνται τα παρακάτω:

Όροι επιστροφής:

1) Επιστροφές προϊόντων αλλαγής γνώμης γίνονται δεκτές εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παράδοσης των προϊόντων με βάση τα έγγραφα παραλαβής. Σε περίπτωση λάθους της εταιρείας μας ή ελαττωματικού προϊόντος η επιστροφή γίνεται δεκτή εφόσον μας ειδοποιήσετε σε χρονικό διάστημα όχι μεγαλύτερο των 5 εργάσιμων ημερών. Σε διαφορετική περίπτωση το biketoys δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή ή/και αντικατάσταση των προϊόντων.

2) Το προϊόν θα πρέπει να έχει αγοραστεί αποκλειστικά από το biketoys.

3) Σε καμία περίπτωση δεν θα γίνεται δεκτό προϊόν το οποίο δεν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση - Δηλαδή το προϊόν πρέπει να μην έχει χρησιμοποιηθεί, να μην έχει καταστραφεί η αρχική συσκευασία του, χωρίς φθορές, χωρίς κανένα ελάττωμα (με την επιφύλαξη της επιστροφής ελαττωματικού προϊόντος) καθώς και να επιστρέφεται με όλα τα έγγραφα που το συνόδευαν, όπως π.χ. Τιμολόγια , η απ. λιανικής πώλησης, το Δελτίο Αποστολής κλπ. 

4) Τα ελαττωματικά προϊόντα αντικαθίστανται μόνο με το ίδιο προϊόν.

5) Σε περίπτωση που υπάρχει συναρμολόγηση δεν επιστρέφετε το ποσό της συναρμολόγησης.

Εάν και εφόσον πληρούνται οι όροι που προαναφέρθηκαν, τότε πρέπει να ακολουθήσετε την παρακάτω διαδικασία:
 

1) Αν αφορά περίπτωση προβλήματος στη διαδικασία της παραγγελίας ή στο ίδιο το προϊόν:

  • Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να σας ενημερώσουμε για την διαδικασία επιστροφής.
  • Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος στείλτε μας φωτογραφία στο [email protected] ή στο mesenger ( m.me/www.biketoys.gr ), ώστε να έχουμε καλύτερη εικόνα στην επικοινωνία μας μαζί σας.
  • Συσκευάζετε το προϊόν στην αρχική του συσκευασία ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή του. Θα πρέπει το προϊόν προς επιστροφή να συνοδεύεται απαραίτητα από τα έγγραφα που συνόδευαν το προϊόν (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ), να βρίσκεται στην κατάσταση που παραλήφθηκε από τον πελάτη και η συσκευασία του να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν.
  • Μόνο σε αυτή την περίπτωση τα μεταφορικά έξοδα της επιστροφής τα χρεώνετε η επιχείρηση μας και το δέμα στέλνετε με την εταιρία courier ή την μεταφορική που σας έκανε την παράδοση, σε περίπτωση που επιθυμείτε άλλη εταιρία courier ή μεταφορική τα έξοδα επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη. Το biketoys δεν απαιτείται να επιστρέψει πρόσθετες δαπάνες παράδοσης, εάν ο πελάτης ρητώς είχε επιλέξει τρόπο παράδοσης άλλο από τον φθηνότερο τυποποιημένο τρόπο παράδοσης που προσφέρει η εταιρεία.

2) Aν αφορά αλλαγή γνώμης. Σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε το προϊόν, και εφόσον πληρούνται οι όροι που προαναφέρθηκαν:

  • Μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε μεταφορική εταιρεία ή courier επιθυμείτε (εκτός από ΕΛΤΑ ταχυδρομείου), δεδομένου ότι τα έξοδα μεταφοράς σε αυτή την περίπτωση επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη και όχι το biketoys. Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε την αποστολή του προϊόντος με την εταιρία courier ή την μεταφορική που σας έκανε την παράδοση και χρέωση παραλήπτη. Η μετέπειτα χρέωσή σας για να έρθει σε εμάς το δέμα θα προστεθεί στο συνολικό κόστος της νέας αποστολή σας, όπως αυτή θα διαμορφωθεί.
  • Συσκευάζετε το προϊόν ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή του. Θα πρέπει το προϊόν προς επιστροφή να συνοδεύεται απαραίτητα από τα έγγραφα που συνόδευαν το προϊόν (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ), να βρίσκεται στην κατάσταση που παραλήφθηκε από τον πελάτη και η συσκευασία του να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν. Σε διαφορετική περίπτωση το biketoys δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή ή/και αντικατάσταση προϊόντων. 
  • Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για την ακριβή διαδικασία.

**Η διαδικασία της επιστροφής έχει μέσο χρόνο διάρκειας 5 εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή της επιστροφής. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 210 22 08 751.

Αν τηρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις, μπορείτε ελεύθερα να το αποστείλετε πίσω σε εμάς για αντικατάσταση. Σε αντίθετη περίπτωση διατηρούμε το δικαίωμα να μη δεχτούμε την επιστροφή.

Για την αγορά οποιονδήποτε προϊόντων από το κατάστημα μας ο πελάτης υποχρεούται πρώτα να λάβει γνώση των όρων της παρούσας εγγύησης και να δηλώσει ότι αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους όρους της.

Επιστροφές ΔΕΝ γίνονται δεκτές σε ΕΚΘΕΣΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ καθώς και σε κάθε είδος ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ (π.χ. πλακέτες, φορτιστές, μπαταρία κ.α)

Όροι Εγγύησης :

Παιδικά Ηλεκτροκίνητα

Τα παιδικά ηλεκτροκίνητα διαθέτουν εγγύηση εντός 14 ημερών σε περίπτωση κάποιου εργοστασιακού προβλήματος στο προϊόν, από την ημέρα παραλαβής σύμφωνα με τα έγγραφα παραλαβής, για αποστολή ανταλλακτικού ή αντικατάσταση.

 Σε καμία περίπτωση δεν θα γίνεται δεκτό προϊόν το οποίο δεν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση  - θα πρέπει να μην έχει καταστραφεί η συσκευασία του και να επιστρέφεται με όλα τα έγγραφα που το συνόδευαν, όπως π.χ. Τιμολόγια , η απ. λιανικής πώλησης, το Δελτίο Αποστολής κλπ.

Μετά το πέρας των 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα της παραλαβής η εταιρία μας ΔΕΝ καλύπτει καμία εγγύηση. 
Τα Ηλεκτροκίνητα Παιχνίδια διαθέτουν 2 χρόνια εγγύηση ΜΟΝΟ στην πλακέτα Εκκίνησης.

Ποδήλατα

Τα ποδήλατα διαθέτουν 2 χρόνια εγγύηση μόνο στο σκελετό τους.

Moto –Ποδήλατα

Τα Moto – Ποδήλατα διαθέτουν πλήρη εγγύηση 2 ετών καλής χρήσης

Άλλα Προϊόντα

Τα υπόλοιπα προϊόντα του καταστήματός μας ΔΕΝ διαθέτουν καμία εγγύηση.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι, η επισκευή των προιόντων εκτός εγγύησης επιβαρύνουν τον εκάστοτε πελάτη και διαμορφώνεται αναλόγος. Οι επιστροφές των προϊόντων από και προς τις εγκαταστάσεις μας για επισκευή εντός ή εκτός εγγύησης γίνονται αποκλειστικά με ευθύνη και τα μεταφορικά έξοδα επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη και όχι το biketoys. Εναλλακτικά, η μετέπειτα χρέωσή σας για να έρθει σε εμάς το δέμα θα προστεθεί στο συνολικό κόστος της νέας αποστολή σας, όπως αυτή θα διαμορφωθεί.